Løvendahls Galej

Repertoire og samarbejder:

Duo al Dente: Historisk atmosfære med nutidig charme
Løvendahls Galej: Barokkvartet
Søren Zacho Ruby og Duo al Dente: Oplæsning og musik

_________________________________________

Barokensemblet Løvendahls Galej

loevendahls-galej-20172jpg

Maria Bordinggaard Ghahremani  -sopran
Kirsten Lund Jensen – blokfløjte
Stig Torndyb – cembalo
Per Weile Bak – lut og Theorbe

Sprudlende barokmusik

Løvendahls Galej er ikke blot navnet på fregatten, som søhelten Tordenskjold var kommandør for. Navnet dækker også over et barokensemble, hvis besætningsmedlemmer byder på musik fra det stolte skibs egen tid i begyndelsen af 1700-tallet.

Løvendahls Galej præsenterer et program med både smulte vande og skumsprøjt for boven. På programmet er værker af Händel og Telemann, indtagende musik af Schütz og en afstikker tilbage i tiden med musik af John Dowland.

Besætningen

Besætningsmedlemmerne på Løvendahls Galej har alle markeret sig fornemt i dansk musikliv. Kirsten Lund Jensen og Per Weile Bak er sammen kendt som Duo al Dente, der gennem mere end 20 år har givet talrige koncerter samt vundet flere internationale priser.

Sopranen Maria Bordinggaard Ghahremani er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Hun er knyttet til flere kendte ensembler som Ars Nova Copenhagen og Musica Ficta.

Stig Torndyb hører til dagligt hjemme som organist i Hørning Kirke. Han har studeret orgel og cembalo på Det Jyske Musikkonservatorium og er en formidabel kammermusiker.

Ensemblet spiller på historiske instrumenter, som sammen med sangsolist indbyder til at dyrke barokkens intensitet, charme i tætte kollegiale forbindelser.

Koncertpris: 12.000 kr.
inkl. transport

Kontakt os også gerne for forespørgsler.

Tlf. 53 80 17 50
kirsten@duoaldente.com

loevendahls-galej-20173