Søren Ruby og Duo al Dente

Repertoire og samarbejder:
Duo al Dente: Historisk atmosfære med nutidig charme
Løvendahls Galej: Barokkvartet
Søren Ruby og Duo al Dente: Oplæsning og musik_
________________________________________

Shakespeares kærlighedsdigte

Søren Ruby – oplæsning
Kirsten Lund Jensen – blokfløjte
Per Weile Bak – renæssancelut

Musikken taler og tale bliver musik, når skuespiller Søren Ruby oplæser Shakespeares sonetter, smukt akkompagneret af Kirsten Lund Jensen på blokfløjte og Per Weile Bak på renæssancelut.

Oplæsning og Musik

Der venter tilhørerne en helt særlig og stemningsfuld oplevelse, når skuespilleren Søren Ruby fremfører en perlerække af Shakespeares berømte sonetter. Med sig har han Duo al Dente, Kirsten Lund Jensen på fløjte og Per Weile Bak på lut, som akkompagnerer med musik fra Shakespeares tid.

Selv om det er mere end 400 år siden Shakespeare døde, er hans værker stadig sprællevende. Shakespeares kærlighedsdigte, også kaldet sonetter, beskriver kærligheden i dens mange facetter, og teksternes mange lag indeholder dyb indsigt i menneskelige relationer.

Gennem alle Shakespeares værker bruges musik til at formidle følelser lige fra glæde til melankoli, fra passion til bitter resignation. De tre kunstnere har sammensat et smukt forløb, hvor oplæsning suppleres og akkompagneres af musik fra Shakespeares tid af komponister som Dowland og Holborne.

I centrum står Søren Ruby, som med sublim indlevelse formidler Shakespeares tekster, så både håb og kærlighed kommer helt ind under huden. Musikken leveres af Duo al Dente, der er kendt for deres smukke fortolkninger af historisk musik spillet med både nærvær og glimt i øjet.

Sonet-koncerten varer en time uden pause.

Se i koncertkalenderen hvor du kan opleve koncerten.